Fleischmann 724300. Lokomotywa spalinowa BR 218, DB AG, ep.V, skala N, DCC sound, 16-BIT-SOUND
search
  • Fleischmann 724300. Lokomotywa spalinowa BR 218, DB AG, ep.V, skala N, DCC sound, 16-BIT-SOUND
  • Fleischmann 724300. Lokomotywa spalinowa BR 218, DB AG, ep.V, skala N, DCC sound, 16-BIT-SOUND

Fleischmann 724300. Lokomotywa spalinowa BR 218, DB AG, ep.V, skala N, DCC sound, 16-BIT-SOUND

1 435,00 zł
Brutto

Lokomotywa spalinowa BR 218, 

DB AG, ep.V, skala N, 

DCC sound, 16-BIT-SOUND 

SPECYFIKACJA (pobierz) 

manufacturer_mini_6_1.jpg?time=159931327

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Diesellokomotive Baureihe 218 der Deutschen Bahn.

ERSTMALS mit 16-BIT-SOUND für ein perfektes Klangerlebnis

■ Führerstandsbeleuchtung
■ Mit einzeln schaltbarem Spitzen- oder Schlusslicht
■ Ausführung in orientroter Lackierung
■ Modell mit feinen, separat angesetzten Steckteilen
■ Schneeräumer beiliegend
■ Z21 Führerstand verfügbar

Ab 1971 stellte die Deutsche Bundesbahn 398 Serienloks der BR 218 in Dienst und setzt sie sowohl vor Reise- als auch vor Güterzügen ein. Sie werden auf den meisten nicht elektrifizierten Strecken eingesetzt und erreichen eine Höchstgeschwindigkeit von 140 km/h bei einer Leistung von 1.840 kW. Die Baureihe 218 hat im Laufe der Zeit einige Farbvarianten durchwandert, ab 1987 wurde Orientrot zur Standardfarbe. 

Allgemeine Daten
Kupplung Schacht NEM 355 mit KK-Kinematik Mindestradius 192 mm Schwungmasse Ja Haftreifen 2 Anzahl angetriebene Achsen 4 Spur N Epoche V Bahngesellschaft DB-AG
Elektrik
Motor 3-pol. Motor Spitzenlicht 3-Spitzenlicht / 2-Schlussleuchten, fahrtrichtungsabhängig LED Spitzenlicht Ja zusätzliche Lichtfunktion Ja Stromsystem 2L - Digital Decoder-Typ MS590N18 Sound Ja Innenbeleuchtung Ja, LED, Digital schaltbar, Führerstandsbeleuchtung Schnittstelle Elektrische Schnittstelle für Triebfahrzeuge Next18 Digital-Decoder Next18
Abmessungen
Länge über Puffer 102 mm
fleischmann 724300
1 szt. produktu

Opis

Producent:
FLEISCHMANN (Niemcy)
Skala:
N (1:160)
Koleje:
DB AG
Epoka:
V
Długość:
102 mm
Minimalny promień skrętu:
192 mm
Gniazdo dekodera:
Fabrycznie zainstalowany dekoder cyfrowy DCC wraz z 16-bitowym modułem dźwiękowym. 16-BIT-SOUND!
Oświetlenie:
TAK
Sprzęgi:
Schacht NEM 355 mit KK-Kinematik
Koszt dostawy:
Zgodnie z prawidłowo dokonanym wyborem rodzaju przesyłki i formy płatności (patrz: zakładka "Wysyłka - tabela opłat").
Dostępność:
Wszystkie produkty przez nas oferowane dostępne są "od ręki" (z wyjątkiem "zapowiedzi", "oczekujących", zamówień indywidualnych i produktów ze wskazanym terminem dostawy). Wysyłka następuje natychmiast po zaksięgowaniu wpłaty
Bezpieczeństwo użytkowania:
Artykuł kolekcjonerski przeznaczony dla modelarzy w wieku powyżej 15 lat. Zawiera drobne i ostre części. Ten produkt nie jest zabawką.
Okres gwarancji:
Gwarancja producenta/sprzedawcy. 2 lata. Gwarancja nie wyłącza i nie ogranicza uprawnień wynikających z niezgodności towaru z umową. Szczegóły gwarancji, rękojmi, zwrotu zawiera Regulamin. Dokonując zakupu klient potwierdza iż zapoznał się z Regulaminem.
Gwarancja jakości:
Wszystkie oferowane przez nas produkty (o ile nie zaznaczono inaczej) to towary fabrycznie nowe, oryginalnie zapakowane, pochodzące z importu własnego w sieci autoryzowanych dealerów lub dostarczone przez oficjalnych dystrybutorów.